Groot onderhoud Bosgebied Koningshof

Koningshof is een wijk die voor een groot deel bestaat uit water en bosachtig groen met bomen en struiken. Niet alleen een groot deel van de bewoners waardeert dit groen, ook dieren vinden het een prettig om in te vertoeven. Na vele jaren is groot onderhoud van dit gebied nodig. Dit wordt gedaan door struiken en bomen terug te snoeien waardoor jonge planten de kans krijgen zich te ontwikkelen.

Foto: pijnacker-nootdorp.tv

Informatieavond goed bezocht!
Woensdagavond 8 februari heeft de gemeente een informatieavond verzorgd in het bestuurscentrum over het grootschalig onderhoud van het bosgebied dat op de planning staat. Dit onderhoud wordt de aankomende vijf jaar uitgevoerd.

Meer informatie?
Op de website van de gemeente is op deze pagina alle informatie terug te vinden.

Share

Leave a Reply