Materiaalbeheer

Door een brand in de parkeergarage van Het Baken op 28 januari jl. is ons materiaalbeheer voorlopig gesloten. Wij verwachten dat dit geruime tijd zal duren. Zodra er meer duidelijk is, zullen wij u hierover (op deze pagina) informeren.

Het materiaalbeheer is normaliter geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 20:00 tot 21:30 uur.

Reserveren via de website is normaliter verplicht; zie onderaan deze pagina, maar dit werkt nu niet.

Inlichtingen uitsluitend telefonisch (015-3696605)  tussen 20.00 en 21.30 uur in de garage onder Het Baken of bij de materiaalbeheerders tussen 20.00 en 21.30 uur.

De uitleenperiode is van maandag t/m woensdag, woensdag t/m vrijdag of vrijdag t/m maandag, wat afhangt van de ophaaldag (maandag, woensdag of vrijdag).

De borgsom krijgt u – eventueel na aftrek van reparatiekosten – terug bij het inleveren van het materiaal. Bij te laat inleveren van geleend materiaal geldt een ‘boete’ van € 2,50 per artikel per dag. Indien het geleende of gehuurde materiaal niet schoon wordt ingeleverd, worden schoonmaakkosten ter hoogte van € 5,- per artikel in rekening gebracht. Materiaalbeheer verzoekt met klem de uitleenvergoeding en/of borg uitsluitend met gepast geld te betalen.

“Uitleen met gebruikersvergoeding” mag altijd! Lenen (met borg) kunt u echter alleen als u lid bent van de vereniging.

Op dit moment niet mogelijk door brandschade:
Voor het formulier voor het  “lenen met gebruiksvergoeding”  klik  HIER
Voor het formulier voor het  “lenen (gratis met borg)”  klik  HIER

Share