Lidmaatschap

De Bewonersvereniging Koningshof heeft ook dit jaar weer veel activiteiten op het programma staan. Deze activiteiten zijn alleen mogelijk door inkomsten uit contributie van leden. Namens de Bewonersvereniging stel ik u graag in de gelegenheid om ook lid te worden. Het lidmaatschap kan u enkele directe voordelen opleveren zoals korting op het onderhoud van uw CV-ketel , korting op onderhoud van huizen door collectieve offertes, uitleen van diverse materialen, deelname aan sportactiviteiten en diverse activiteiten voor de jeugd.

Daarnaast kunnen dankzij de vereniging de belangen van onze wijk vertegenwoordigd worden. Binnen de werkgroep wijkontwikkeling is er regelmatig contact met vertegenwoordigers van de gemeente over zaken als inrichting van de wijk, verkeersveiligheid en onderhoud door de gemeente. De werkgroep redactie houdt u van het nieuws op de hoogte door vier keer per jaar een wijkblad te verzorgen dat binnen onze hele wijk, huis aan huis verschijnt.

U kunt lid worden door de jaarcontributie van 10,- euro over te maken naar de bewonersvereniging, onder vermelding van uw straatnaam en huisnummer, eventueel gevolgd door uw naam. Ons rekeningnummer is NL70 INGB 0003 531985

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw betaling,

Marit de Boer – Sluis (ledenadministratie)
E-mailadres: ledenadministratie@wijk-koningshof.nl

Share