Linge binnenkort bestraat

In de Linge is de riolering gereed en worden voorbereidende werkzaamheden getroffen door Van de Helm voor de bestrating. Het eerste gedeelte van de Linge, vanuit de Rivierenlaan, is al voorzien van repac (een mengsel van gebroken bakstenen en betonpuin), dat fungeert als fundering. Veel van het harde werk is hierdoor weer onder de grond verdwenen.

Regenbuien
De afgelopen dagen heeft het veel geregend waardoor op sommige plekken plassen zijn ontstaan. Onder meer op de locatie waar binnenkort de speelplek wordt gerealiseerd. Mocht u problemen ervaren met het water kunt u altijd contact opnemen met toezichthouder Jan van Heulen.

Plassen op de locatie waar binnenkort een speelplek wordt gerealiseerd.
Op de Grevelingen wordt nog steeds hard gewerkt aan de riolering.

Meer informatie over de uitvoering van het project is te vinden op onze website: www.pijnacker-nootdorp.nl/koningshof

Share

Leave a Reply