Vordering werkzaamheden en kerstreces

De herinrichting van Koningshof fase 6 vordert gestaag. In de Merwede begint de openbare ruimte herkenbare vormen aan te nemen van het definitieve ontwerp.

Kerstreces
De aankomende twee weken zullen de werkzaamheden in Koningshof fase 6 stilliggen in verband met de kerstvakantie. Het gaat om week 52 van 2016 en week 1 van 2017. Daarna wordt het werk weer opgepakt door Van der Helm B.V.

Spreekuur
Omdat er twee weken geen werkzaamheden plaatsvinden zijn er ook geen spreekuren op woensdag 28 december 2016 en woensdag 4 januari 2017. Het eerstvolgende spreekuur is op 11 januari, zoals gewoonlijk weer van 12.30 tot 13.30 uur in sporthal ‘Het Baken’. In de tussentijd is toezichthouder Jan van Heulen mobiel bereikbaar (tel. 06-22 92 43 26).

De meest actuele planning en andere informatie is te vinden op www.pijnacker-nootdorp.nl/koningshof

Share

Leave a Reply