Voortgang werkzaamheden en een groene tuin

De bestrating in de Merwede is voor het kerstreces afgerond. De plantvakken zijn inmiddels ook al gereed om te worden beplant. Door de vorstperiode zullen de werkzaamheden vanaf 30 januari weer opgepakt worden.

Bij de Linge wordt nog volop gewerkt aan de riolering. Binnenkort wordt hier begonnen aan de bestrating.

Natuurlijk, een groene tuin!
De herinrichting is voor veel bewoners een mooi moment om de tuin op te knappen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun tuin volledig of grotendeels te verharden. Wijken met veel tegeltuinen kunnen problemen veroorzaken bij hevige regenbuien. Dit gebeurt steeds vaker, met steeds meer overlast. Door de bestrating kan het regenwater namelijk niet wegzakken in de grond. Een groene tuin draagt daarnaast bij aan een prettige leefomgeving. Lees hier onze tips voor een groene tuin met weinig onderhoud.

Spreekuur
Elke woensdagmiddag tussen 12.30 en 13.30 uur wordt er een spreekuur gehouden in Het Baken over de herinrichting. Kom gerust eens langs als u vragen heeft. De projectleider of toezichthouder staat voor u klaar.

Meer informatie
Op de website van de gemeente Pijnacker-Nootdorp is altijd de actuele planning van de werkzaamheden te vinden. Ook staan daar alle documenten zoals tekeningen.og

Share

Leave a Reply