Leuke informatieavond Energieverbetering in Koningshof

Op 18 november jl. is met een informatieavond de campagne ‘Energieverbetering Koningshof’ gestart. Het doel hiervan is bewoners in de wijk Koningshof in Pijnacker te stimuleren energie te besparen. Met zo’n 80 aanwezigen was de opkomst erg goed.

Het belangrijkste onderdeel van de avond was het zogeheten ‘energieadvies’. Dit advies kost slechts 30 euro en is gratis als vijf buren zich tegelijkertijd aanmelden. Een energieadviseur komt dan langs, waarbij het gehele huis wordt nagelopen op mogelijke besparingen. U ontvangt een rapport met mogelijke maatregelen tot energiebesparing.  Het programma van deze informatieavond kunt u hier nalezen. Voor meer informatie, zie http://energiekpn.nl/projecten/energieverbetering-koningshof.

Last but not least werd de avond humoristisch aan elkaar gepraat door Sjaak Bral. Hij deed zijn naam als cabaretier alle eer aan door de zaal vaak tot lachen te brengen. Al met al was het een leuke en informatieve avond!  Het is nu aan de bewoners van Koningshof om al dan niet een energieadvies te laten uitvoeren. In de Telstar van woensdag 27 november zal een uitgebreider verslag van deze informatieavond staan.

Share
Ik ben de secretaris van de bewonersvereniging Koningshof

Leave a Reply