Wijkactie die geen wijkactie is…

Op 6 september zijn in Koningshof flyers rondgebracht voor een ‘wijkactie’ om uw huis te isoleren. De Bewonersvereniging Koningshof meldt hierbij dat zij niet hierbij betrokken is en vooraf niet hierover is geïnformeerd.  Op ons verzoek tot extra informatie is nog niet gereageerd. Wij raden een ieder daarom aan om ‘voorzichtig’ te zijn met dit aanbod van een vrijblijvende offerte.

Share
Ik ben de secretaris van de bewonersvereniging Koningshof

2 Comments

  1. Jaco van der Elst
    11 september 2019 - 08:42

    Er is ook weinig tot niets te vinden over de persoon die ondertekend heeft “Bart van der Slik”. De website waarop je kan inschrijven biedt ook geen enkele informatie. Een 085 telefoonnummer is een netnummer wat niet aan een regio is gebonden. Voor mij reden genoeg om deze brief weg te gooien want ik vertrouw het niet.

  2. Ron Brand
    22 september 2019 - 17:31

    Naar aanleiding van de verspreide brief heb ik wel een vraag. Is er een isolatiebedrijf waarmee de wijkvereniging wèl contact heeft voor een collectieve offerte? Ik overweeg onze kruipruimte te laten isoleren. Misschien willen meerdere wijkbewoners dit ook.

Leave a Reply