Nieuwsbrief Koningshof en voortgang werkzaamheden

Deze week is de nieuwsbrief Koninghof weer verzonden. In de nieuwsbrief onder meer aandacht voor de planning van de werkzaamheden, een vooruitblik naar fase 7 en 8, het spreekuur, bewonersgroen en het groot onderhoud in het bosgebied van de wijk. Ben je niet geabonneerd op de nieuwsbrief? Dan kun je dat hier alsnog doen. De nieuwsbrief is ook op de gemeentelijke website terug te vinden.

Huisaansluitingen Itterbeek
De werkzaamheden vorderen gestaag. Op de Itterbeek is Van der Helm op dit moment druk bezig met de huisaansluitingen (zie foto bovenaan). De riolering is al klaar. Binnenkort kunnen ook hier de ophogingswerkzaamheden en bestratingswerkzaamheden starten.

Bestrating Grevelingen
In de Grevelingen is Van der Helm bezig met de bestrating. Deze is klaar van de Nederrijn tot net voor de doorgang naar de Itterbeek.

Spreekuur
Vanwege het geringe aantal bezoekers is het spreekuur vanaf nu maandelijks in plaats van wekelijks. Het spreekuur vindt nu plaats op elke laatste woensdag van de maand. De eerstvolgende spreekuren zijn op 31 mei en 28 juni. Het tijdstip blijft ongewijzigd, van 12.30 tot 13.00 uur.

Share

Leave a Reply