Werk in Uitvoering zeer geslaagd!

In onze wijk Koningshof hebben we op 6 en 7 oktober jl. de vierde “Werk in Uitvoering” gehad. Hierbij was in 9 huizen in de wijk (en een beetje erbuiten) werk te zien van schilders, beeldhouwers, iemand met calligrafisch- en knipwerk en op zondag waren er twee concertjes te beluisteren. Voor de eerste keer was deze gebeurtenis op ons verzoek aan de leden van wijkvereniging Koningshof bekend gemaakt via het wijkblad. Alle deelnemers kijken terug op een zeer geslaagd weekend en iedereen was blij met de belangstelling uit de wijk…

Dat het weer ook nog meewerkte was natuurlijk een kadootje. Er zijn dus veel geinteresseerde bezoekers geweest en er hebben zich al vier potentiele nieuwe deelnemers gemeld! De bedoeling is dat er in de toekomst iedere twee jaar een  “Werk in Uitvoering” zal plaatsvinden. Alser onder u nog mensen zijn die ook willen laten zien waar ze mee bezig zijn, dan kunt u contact zoeken met Anja Brand, Duivestein;e-mail: info@anjaranja.nl. Tenslotte bedanken wij de redactie van de wijkkrant voor de enthousiaste berichtgeving en hopen in de toekomst nogmaals op een goede samenwerking.

Lieke Boere en Janneke van Kan

Share
Ik ben de secretaris van de bewonersvereniging Koningshof

Leave a Reply