Openings- en sluitingstijden van oud papiercontainer

De oud papiercontainer bij Het Baken wordt dagelijks geopend om 9:00 uur en gesloten om 18:00 uur.  In de praktijk wordt de container doordeweeks vaak iets eerder geopend. In de zomermaanden wordt-ie vaak later gesloten, omdat het lang licht is, maar u hebt geen garantie dat-ie open is. Zodra het donker is, dient de container gesloten te zijn. De container wordt gezamenlijk beheerd door de Tafeltennisvereniging Pijnacker, de Bewonersvereniging  Koningshof en door de Johannesschool en de Tweemaster.

Share
Ik ben de secretaris van de bewonersvereniging Koningshof

3 Comments

 1. Maritha Bosman
  18 december 2018 - 16:58

  Beste Heer De Goede,

  Ik weet niet of dit d juiste plek is, maar ik heb een vraag over de papiercontainer. Vandaag ontvingen wij een brief van Avalex dat we een blauwe container krijgen voor het papier. Wij willen liever geen container extra in de tuin. Bovendien zijn wij zeer tevreden met de container bij Het Baken. Onze vraag is of we gebruik kunnen blijven maken van deze container. Ik hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet,
  Maritha Bosman
  Zaan 21

 2. Erik de Goede
  18 december 2018 - 20:42

  Beste Maritha,

  De papiercontainer bij Het Baken blijft staan.
  In de brief van Avalex staat dat de ‘papiercontainer op proef’ is. In Klapwijk kon men de papiercontainer ook (vooraf) weigeren. Wij hebben aan de wethouder gevraagd of deze regeling ook in andere wijken van toepassing is.

  Met vriendelijke groet,
  Erik de Goede
  Secretaris

 3. Rob smits
  23 april 2019 - 07:59

  Als ik papier kom brengen dinsdag 9.45 verwacht ik wel dat de container geopend is en niet dat ik thuis het papier weer uit de auto moet laden.

Leave a Reply