Werkzaamheden Rivierenlaan

Begin augustus is aannemer Van der Helm weer begonnen met het uitvoeren van de werkzaamheden. Op dit moment wordt de Rivierenlaan bestraat en de ingangen naar de verschillende zijstraten. Deze ingangen worden conform het ontwerp ingericht met de bekende letters.

Beplanting
De beplanting wordt, voor zo ver nog niet aangeplant, aankomend plantseizoen aangebracht (vanaf november). Wilt u samen met buurtbewoners een stukje openbaar groen onderhouden, dan kunt u hier alle informatie vinden over bewonersgroen.

Contact
In verband met de afronding van de werkzaamheden zijn er geen spreekuren meer. Uiteraard is het nog wel mogelijk om in contact te komen met de gemeente via de contactgegevens op de informatiekaart. Verder is het natuurlijk altijd mogelijk om toezichthouder Jan van Heulen op locatie aan te spreken.

Share

Leave a Reply