Nieuwe website bewonersvereniging koningshof

wijk2002
Website in 2002

De website van Wijk Koningshof gaat ver terug. Ik heb in de archieven gezocht en kom met dit screenshot uit 2002. In april 2013 ben ik de website van de vereniging gaan beheren. Deze was toen al flink opgeknapt en een stuk dynamischer met  berichten die zelf via een CMS geplaatst konden worden.

De afgelopen maanden ben ik bezig geweest om een nieuwe website neer te zetten. Wat iets prominenter mocht was wel ons materiaalbeheer en alle vrijwilligers die zich belangeloos voor de vereniging inzetten. Ook is de website eindelijk wat vriendelijker voor mobiele apparaten.  Even wat weetjes. Onze website had over het jaar 2015 ongeveer 12.000 paginaviews en ongeveer 6000 unieke bezoekers.  Veelal zitten daar mensen bij die even een berichtje kijken of iets bestellen bij het materiaalbeheer. Toch Leuke cijfers voor een wijkvereniging!?

Met deze nieuwe website hopen wij nog meer mensen naar de digitale wijk te krijgen en is het voor ons een nieuwe goede basis voor verdere ontwikkeling. Er is voor wie dat wil ook nog ruimte voor nieuwe redactieleden en advertenties. Heb je hier interesse in? Neem dan even contact op met onze secretaris.

Namens de bewonersvereniging Koningshof.

Bas Lijster

Website 2014 - 2016
website 2014- 2016

 

 

Share

Leave a Reply