Wijkschouw op 4 september

Op 4 september jl. is de jaarlijkse wijkschouw gehouden in Koningshof. Samen met wijkmanager Kees Konings werd door de wijk gelopen. Er waren weinig aandachtspunten in de wijk. De belangrijkste ontwikkelingen in Koningshof vinden misschien wel plaats langs de wijk of net daarbuiten. Bij de Popelenburg wordt gewerkt aan een tweede fietsverbinding tussen Koningshof en Keijzershof. Tot ieders verrassing is daar vlak voor de zomervakantie aan begonnen. Bij de RandStadrail wil het nog niet erg vlotten met het verminderen van de geluidsoverlast. Men probeert wel van alles, maar voorlopig zonder veel succes. Aan het begin van de wijk zien wij hoe het woonzorgcentrum ’t Hofland steeds verder achteruitgaat. Het goede nieuws is dat de Tuindersweg binnenkort opgesteld wordt. Daar hebben de bewoners uit Koningshof en de wijken daaromheen jaren op moeten wachten! 

Kortom, het was een gemakkelijke avond voor wijkmanager Kees Konings. Zijn notitieboekje bevatte weinig nieuwe zaken die aandacht vereisen van de gemeente.

Share
Ik ben de secretaris van de bewonersvereniging Koningshof

Leave a Reply